måndag, juni 26, 2006

En tanke...

Jag tänker på om pappa hade levt så länge som läkarna sa kanske skulle vara möjligt. Då hade han kanske dött nyligen eller kanske snart. Hade det varit lättare eller svårare? Omöjligt att säga. Men jag vet att jag gärna fått mer tid med pappa som frisk, men inte hade önskat att han levt så här länge om han varit sjuk. Konstigt hur livet kan förändras så fort. Ta vara på varandra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa du , Tänk om ! Då skulle jag gärna vrida tillbaka klockan! Men tyvärr går det inte :-( Men konstigt nå kjenns det på ett annats sett för mig ,men så har det gått over ett år da! Men saknaden är lika stor! Jag brukar säga till min dotter varför kan man inte ha en mobil där uppe! Så man kunnde ringa :-) Men hon kan inte forstå hur knept jag kan tänka :-) hon är 11år! nå ble det surrigt på mitt meddelande!,, sitter på jobbet smyg läser lite :-) ha en bra dag !

Anonym sa...

Åååå gumman tänker på dig!
Kram

Anonym sa...

hej på dig Pia hoppas allt er okej?

Jag åker ner till småland ett tag,ska forlova mig på pappas födelsedag :-) 12juli ,kjens som han er med då!

Du skulle snart gifta dig va `skrivs vi inte innan så får du ha en herlig bröllopsdag:-) din pappa kommer nog att vara med dig! :-)
kramar Monica

Anonym sa...

Nu är vi hemma igen. Jag vill ses...
Puss!

vuxetbarn sa...

Tack för påminnelsen! Varför är det så lätt att ta personer förgivet? Man är så upptagen med andra saker i livet att man glömmer bort att det kommer ta slut en dag...

VB