tisdag, maj 23, 2006

Tack

Jag vill bara säga tack till de snälla människor som tar sig tid att läsa och kommentera på min blogg. Det är vänner och familj men också folk som jag inte känner. Många av er har sorg precis som jag. Av olika anledningar. Några av samma anledning. Vissa av oss sörjer tillochmed samma person. Att veta att ni läser det jag skriver ger mig lust och energi att fortsätta skriva. TACK!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker om att läsa det du skriver och det kommer jag fortsätta göra :).
Stor kram!

Anonym sa...

Tack själv Pia!
För att vi andra får vara med och känna, vidröra och ta del av dina djupa tankar i och kring din sorg... Vi är många som delar den, vet du, sorgen... på olika sätt men ändå så lika... Och vi delar även den förbannade smärtan och ilskan över att våra nära och kära ska behöva gå bort i en sån hemsk sjukdom som cancer... den kommer för alltid att vara min fiende och den ska inte tro att den kan komma här och lura några fler av mina nära på deras liv...!!! Så det så!!!

Ska tänka på dig i helgen när ni sprider din Pappas aska... Vad hemskt att få den i en Konsumkasse, jag förstår att du känner avsky för det... Riktigt klantigt tycker jag och är tacksam för att vår begravningsentreprenör erbjudit sig att köra hem Pappas aska/urna till min Mamma... Pappa ska få komma tillbaka till sin älskade stuga om två veckor har vi tänkt... Vad märkligt att vi precis som ni beslutat om spridning i sjö/hav... och vi har dessutom valt exakt samma urna vad jag kan läsa... Kanske har din och min Pappa redan träffats "wherever they are" och håller på med nåt projket eller bara tar en öl i syrenbersån!!! Fin tanke, visst!!!

Funderar på att ge dig min blogg men det står en massa annat där också sedan två år tillbaka så det kanske inte är så intressant, vi får se...

Kram på dig och duu... ha en underbart, vacker och härlig Kristi Flygare helg med dina nära och din Pappa...

Carina