måndag, maj 29, 2006

Tårarna

Idag tar tårarna inte slut. Det finns ingen botten i tårbrunnen. Har ingen lust till nånting och vill inte prata med någon. Det gör ont i hjärtat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå skulle vilja krama dig hårt och hålla dig i min famn... bara låta dig gråta. Bara vara ditt sällskap.

Älskar dig vännen!

Anonym sa...

Pia!
Vill bara säga att jag tänker på dig och märker hur otroligt lika vi är i vår sorg med tanke på det du skriver om hur du känner och så... Tror att vi har kommit lika långt ungefär i sorgearbetet kanske... du förlorade din Pappa i december och jag min i februari, det är inte många månaders mellanrum...

Har precis kommit hem från Nice och håller på att packa upp så att livet kan rulla på... Men jag hoppas så att du läste mitt inlägg från förra veckan den 23 maj, inför din Pappas "hemkommande" som jag hellre säger... jag förstod att det kunde bli jobbigt men samtidigt vackert och fint...

Vi har det framför oss. Om två veckor så får min Pappa komma hem till sin stuga...

Kramar till dig//
Carina

Pia sa...

Hej Carina,Tack snälla för omtanken. Jag har märkt att vi tänker ganska lika och dina ord tröstar. Det går ju upp och ner och man måste ju ta sig igenom sorgen, så är det. Men visst hjälper det ibland att man inte är ensam om att känna som man gör?!

Jag tycker att det var en fin tanke att våra pappor sitter med en öl i syrenbersån! Jag log när jag läste du skrivit. Jag hoppas att det kommer gå bra när din pappa ska få komma "hem" också och att det inte blir allt för jobbigt.

Tack för att du tar dig tid att läsa och skriva här, det värmer!

Stor kram till dig!

Anonym sa...

Du behöver gråta nu, tror jag. Men den dagen kommer när det känns lättare och lättare i hjärtat och det går längre mellan gångerna som tårarna gör ont. Det tar sin tid, allting.

Älskar dig!

Anonym sa...

Vill att du ska veta att jag läst. Var där du är. Jag är här. Vi pratar sen.

Varma kramar.